Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Valtaf.nl gaat stoppen! klik hier om erover te lezen.
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Sunday, October 17, 2004

Jusjepusje woog op het moment van schrijven 131.60 kg (bmi: 42.48).

Ik snap de site nu helemaal.
Dus kan nu officieel aan de slag.

Ik ben sinds maandag 11 oktober aan het lijnen omdat de weegscaahl bij de dokter 135,5 kilo aangaf. Ik wist echt wel dat ik zwaar was, maar had niet verwacht dat ik zo zwaar zou zijn. Ben er echt van geschrokken, en wil mijn leven nu drastisch veranderen. Ik wil nog lang van mijn zoontje genieten, en veel leuke dingen met hem kunnen doen dus wil naar de 90 kilo toe. lichter is nog beter, maar eerst die 90 kilo maar halen.

Ik voel me verder goed, en heb niet echt last van mijn gewicht, maar het is gewoon beter om er wat aan te doen. En iedereen in dit huis doet nu dus mee, ik haal geen verleiding meer in huis, dus geen snoep of chips. Voor Justin nog wel wat, maar die geniet net zo van de rijstewafel als van een koekje, en ontbijtkoek lust hij oook graag.

Ik lees sinds gisteren het boek van Dr. Phil McGraw; voel je goed in je lijf. En dat is de harde waarheid. Je kiest er zelf voor om zo dik te worden, en het is ook jouw keuze om zo te blijven. Maar het gaat er ook om dat je je levenswijze veranderd, want als je de kilo´s kwijt ben, en ik zou weer op mijn oude manier gaan leven dan komt het er net zo hard weer aan.

Ik ga mijn best deon. maar het werkt erg motiverend dat de eerste kilo´s weg zijn.

liefs martine

October 17, 2004 om 13:00
goed zo meid , wat lief dat je het ook voor je zoontje doet ,zodat hij lekker met zijn mama kan ravotten en dat ze ook heel lang bij hem zal zijn .
goed dat je hem opvoed met een gezonde rijstwafel ipv allemaal zoete troep
veeeel succes
October 17, 2004 om 14:12
Succes hoor..je kunt ook je gewicht invullen..is wel heel leuk..enne dan kan ik lekker meekijken, ik ben nogal nieuwsgierig!
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan